Съвети за подръжката и уроци кое как се први на велосипеда!!!
3 posters
Страница 1 от 1
Съвети за подръжката и уроци кое как се први на велосипеда!!!
Съвети за подръшката на велосипеда!!!!
Последната промяна е направена от stancho80 на Съб Мар 29, 2014 8:43 am; мнението е било променяно общо 4 пъти
Re: Съвети за подръжката и уроци кое как се први на велосипеда!!!
Смяна на гума...
Последната промяна е направена от stancho80 на Пет Юли 12, 2013 3:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Регулиране на заден дерайльор
Последната промяна е направена от stancho80 на Пет Юли 12, 2013 3:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Почистване и смазване на велосипеда.
tonyfireman- Брой мнения : 159
И в понеделник не изпускайте новите промоции за велосипедни принадлежности на Лидл:
от 24 март
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-12975B66-99CF6A54/www_lidl_bg/hs.xsl/513.htm?id=163
помпи, очила, стойки, смазки и каски. И други шукарийки
от 24 март
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-12975B66-99CF6A54/www_lidl_bg/hs.xsl/513.htm?id=163
помпи, очила, стойки, смазки и каски. И други шукарийки
Профилактика Ден Втори:
Понеже обещах на Станчо да си монтирам километража и да разуча менюто му, се захванах с тази работа. На мръсно колело обаче да монтираш нов километраж... и се започна:
колчето на кормилото изглеждаше ето така
а курбелите бяха в този вид
С дрелката, шайба с кече, полир паста (зелена), мерак, търпение и малко парцали започнаха резултатите:
стигна се и до захвата на седалката, защото не беше съвсем огледален
лостчетата на спирачките защо пък да не блестят...
Дотук е хубавото. Лошото е, че апетита идва с яденето и ако не утре, то до края на седмицата трябва да се разглобяват спирачките, че дрелката не стига навсякъде Най-добре е всичко да се разглоби, но да не издребняваме. Или пък защо не
Така е с ретро-шосейките - искат полиране и здраво излъскване
Поздрави от мен и ако някой се захване, може да помагам. Пия бира
Понеже обещах на Станчо да си монтирам километража и да разуча менюто му, се захванах с тази работа. На мръсно колело обаче да монтираш нов километраж... и се започна:
колчето на кормилото изглеждаше ето така
а курбелите бяха в този вид
С дрелката, шайба с кече, полир паста (зелена), мерак, търпение и малко парцали започнаха резултатите:
стигна се и до захвата на седалката, защото не беше съвсем огледален
лостчетата на спирачките защо пък да не блестят...
Дотук е хубавото. Лошото е, че апетита идва с яденето и ако не утре, то до края на седмицата трябва да се разглобяват спирачките, че дрелката не стига навсякъде Най-добре е всичко да се разглоби, но да не издребняваме. Или пък защо не
Така е с ретро-шосейките - искат полиране и здраво излъскване
Поздрави от мен и ако някой се захване, може да помагам. Пия бира
Имам ключ за вадене (сваляне) на курбели! Днес Венци го използва, а аз по-рано също въртях едни курбели на детската алуминка.
Който има нужда - да свирка. Пия бира (ако Станчо го ползва - пия 2 бири). Имам и доста инструменти, които се използват при велосипедите. Мога да бъда форумна работилница, стига да имам време. За Станчо - х2
Поздрави!
Който има нужда - да свирка. Пия бира (ако Станчо го ползва - пия 2 бири). Имам и доста инструменти, които се използват при велосипедите. Мога да бъда форумна работилница, стига да имам време. За Станчо - х2
Поздрави!
tonyfireman написа:Имам ключ за вадене (сваляне) на курбели! Днес Венци го използва, а аз по-рано също въртях едни курбели на детската алуминка.
Поздрави!
Станчо от когато има такъв ключ ти не си и чувал за велосипеди така че ти накъдето си се запътил ас отдавна се връщам от там... Но внимавай че може да нямаш нещо което ти трябва много и тогава ще се молиш да пия бира,а за съфорумците съм готов да им отслужа бесплатно ....
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
Съвети на английски
http://bicycletutor.com/guide/
повечето от Вас може би го знаят сайта, но за останалите ще е полезен.
Поздрави!
http://bicycletutor.com/guide/
повечето от Вас може би го знаят сайта, но за останалите ще е полезен.
Поздрави!
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите