Говорилня. Тук можем да си лафим!!!
+4
Dobromir
czx88
tonyfireman
stancho80
8 posters
Страница 1 от 7
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Говорилня. Тук можем да си лафим!!!
Тук можем да си лафим и както каза Антон да си изливаме болката
Последната промяна е направена от stancho80 на Съб Мар 29, 2014 8:48 am; мнението е било променяно общо 3 пъти
Re: Говорилня. Тук можем да си лафим!!!
и в тази връзка къде ми е слънчогледа, който трябваше да подаря на жината след карание (каране)?
И Диян с байка ме смая в неделя - евала. Не му давайте да се качва на теснолинейка (шосейка), че ще хвърлим карбоновите, Cr-Mo и Alu- рамки бързо бързо
И Диян с байка ме смая в неделя - евала. Не му давайте да се качва на теснолинейка (шосейка), че ще хвърлим карбоновите, Cr-Mo и Alu- рамки бързо бързо
tonyfireman- Брой мнения : 159
слънчогледа ти казах от татака каде е и кво направи със него след като ти го подарих има още като Диян скрити сили като днеска Венци и той е като ледоразбивач пори напред със байка си и сисвирка.... май ние сме поодартяли вече и искаме да се борим със младите а кво ще кажеш..tonyfireman написа:и в тази връзка къде ми е слънчогледа, който трябваше да подаря на жината след карание (каране)?
Само с баирите се боря аз, младите не ги закачам - радвам се че имат сили и желание да карат. Велоеволючия, велоалеи, веловъзпитание и всичко вело - ако иска и с моно-байк да ходи на текето, само да е с педали. И пари щом не ми искат, а се оправят - добре е работата. А слънчогледа си го търся другия път и светлоотразителя трябва да стане чифте, че не е симетричен.
tonyfireman написа:Само с баирите се боря аз, младите не ги закачам - радвам се че имат сили и желание да карат. Велоеволючия, велоалеи, веловъзпитание и всичко вело - ако иска и с моно-байк да ходи на текето, само да е с педали. И пари щом не ми искат, а се оправят - добре е работата. А слънчогледа си го търся другия път и светлоотразителя трябва да стане чифте, че не е симетричен.
Абе ти защо още не си се представил в подходящата тема като ти знае много устата,на всякъде драскаш само там не
Имаше едно време лексикони.Отдавна хората ги забравиха, ти явно още не си...
Класифицирана информация е това
Как мина днес карането до с. Сандрово - гледам весело си изкарахте? Че не мога да се откача и да се включа...
Как мина днес карането до с. Сандрово - гледам весело си изкарахте? Че не мога да се откача и да се включа...
tonyfireman написа:Имаше едно време лексикони.Отдавна хората ги забравиха, ти явно още не си...
Хората да но децата всв още ги попълват,и всеки се е представил само ти не си срамежливко... неможеш се откачи,незнаеш методите..
Някой навит да идем да пием кафе в Гюргево (Румъния) в четвъртък 01.08.2013 г.?
Колко часа?
czx88- Брой мнения : 40
Местожителство : Русе
Аз съм за само ако не вали
Аз съм с байка обаче че много не става за бегачките там
Как да не става нали съм ходил със шосейката,Мишо не се лигваи,и аз може да дойда ако ходите със сигорност пишете във русенската група..czx88 написа:Аз съм с байка обаче че много не става за бегачките там
Довечера ако искате да пием по бира 20ч басейн Регал !!
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
и решете някакъв час за четвъртък, след 10 сутринта Русе-Гюргево да пием по едно румънско кафе
като гледам как вали навън, то може басейна да се понапълни до довечера, ако е бил празен Реките по улиците тръгнаха
като гледам как вали навън, то може басейна да се понапълни до довечера, ако е бил празен Реките по улиците тръгнаха
Ще пишем във сряда за четвъртак но във Русенска група по Шосейно Колоездене за часа..!tonyfireman написа:и решете някакъв час за четвъртък, след 10 сутринта Русе-Гюргево да пием по едно румънско кафе
Тичайте на Лидл за спортни очила. Днес се сдобих с такива и съм доволен. С 3 плаки са - тъмни, жълти и прозрачни с калъф и кърпичка за почистване. 8,88 лв, но изчезват. Останаха само няколко със сиви рамки.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-B4B963E2-9B6C5C7C/lidl_bg/hs.xsl/index_25724.htm
Иди на Лидл до болницата.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-B4B963E2-9B6C5C7C/lidl_bg/hs.xsl/index_25724.htm
Иди на Лидл до болницата.
Последната промяна е направена от tonyfireman на Вто Юли 30, 2013 7:33 pm; мнението е било променяно общо 1 път
То хубаво но нашият Лидал е окопиран от вода и неможе се стигне до негоtonyfireman написа:Тичайте на Лидл за спортни очила. Днес се сдобих с такива и съм доволен. С 3 плаки са - тъмни, жълти и прозрачни с калъф и кърпичка за почистване. 8,88 лв, но изчезват. Останаха само няколко със сиви рамки.
Официално от днес нямам бегачка. Така, че оглеждайте се нещо ако излезе - някой дето си е купил колело и не го кара... някое да стои по мазите. Абе търся шосейка - ако чуете нещо - свиркайте. Иначе няма да карам с вас - ааааа!
И другия път ако така ще се разделяме по пътя - кажете. Или на група ще караме или сингъл.
Най-бавния определя темпото, ако не искаме да загубят интерес начинаещите. Иначе да караме с бързите и да пробваме далаците.
Най-бавния определя темпото, ако не искаме да загубят интерес начинаещите. Иначе да караме с бързите и да пробваме далаците.
файда от тоя форум... след като всеки си кара сам или на малки тайни групи.
Днес направихме едно добро каране до Щръклево....ама бяхме само аматьори...профитата много уморени от неделните карания....
Да се надяваме, че ще отпочинат тия дни и ще ни удостоят с присъствие...
Да се надяваме, че ще отпочинат тия дни и ще ни удостоят с присъствие...
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
Профитата карат над 60 километра в едната посока кво е това Щръклево "ходене до тоалетна" но могат да направят конпромис зареди вас простосмъртните аматьори и да дойдат да покарат със вас в други ден...the_hunter_84 написа:Днес направихме едно добро каране до Щръклево....ама бяхме само аматьори...профитата много уморени от неделните карания.... Да се надяваме, че ще отпочинат тия дни и ще ни удостоят с присъствие...
А дано....stancho80 написа:Профитата карат над 60 километра в едната посока кво е това Щръклево "ходене до тоалетна" но могат да направят конпромис зареди вас простосмъртните аматьори и да дойдат да покарат със вас в други ден...the_hunter_84 написа:Днес направихме едно добро каране до Щръклево....ама бяхме само аматьори...профитата много уморени от неделните карания.... Да се надяваме, че ще отпочинат тия дни и ще ни удостоят с присъствие...
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
Страница 1 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 1 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите