Говорилня. Тук можем да си лафим!!!
+4
Dobromir
czx88
tonyfireman
stancho80
8 posters
Страница 6 от 7
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Говорилня. Тук можем да си лафим!!!
tonyfireman написа:Дано се оправя вече, че ми писна. Някой днес на някъде ще мърда ли следобед? Ами утре?
Аз отивам на полигона слет малко но слетобед може да се организираме за някаде например до Щръклево на гости на колегата ако времето даде...
vertu
Ей за тия седалки питах някой има ли лични наблюдения? Освен Евгени, знам че имаше такава, но дали същия модел?
Ей за тия седалки питах някой има ли лични наблюдения? Освен Евгени, знам че имаше такава, но дали същия модел?
tonyfireman- Брой мнения : 159
На Евгени до колкото си спомням беше Тиога Спайдър... а Верту са някакви тайландски заместители за много по малко пари, и до колкото знам не ги водят лоши даже и аз бях се зарибил по едно време да вземам такава
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
Има и едни други Seagull ,нещо такова беше ...даже бях зярнал в продавалника преди време..бяха ги написали че са Верту ама не са..имат някакви разлики(цена,изработка,качество и т.н)
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
Здравейте всички,
Преди време, Станчо беше постнал един линк с една анкета, касаеща проекта "С колело в града" за изграждането на велоалеи в Русе. Понеже съм посочил точни координати за връзка с мен (предполагам, че и други колеги са направили така), но все пак, ако някой не е получил e-mail от организаторите Вело- Русе, ето какво са ми писали:
Здравейте, велосипедисти!
Получавате това писмо, защото сте оставили координати при попълване на
анкетата на Вело-Русе "С колело в града".
Първо, искам да се извиня, че пиша чак сега, тъй като покрай
изготвянето на новия велосипеден план на Русе, екипът ни е доста
натоварен.
Бихме искали да ви поканим на среща за представяне на Вело-Русе,
новия велоплан на града, предстоящите велосъбития и как бихте могли да
се включите и да подкрепите дейностите по реализирането му.
Срещата ще се проведе в Лапидариума (градинката зад Историческия
музей) на 21.05 (сряда) от 18:30.
Моля, ако искате да присъствате, но сте заети тогава, пишете ми лично
писмо, за да ви изпратя повече информация по целите и резултатите от
срещата.
Поздрави,
Ростислав,
Координатор на Вело-Русе,
Нека, ако има свободни по това време, да идем да разберем, за какво иде реч. Аз лично мисля да отида, така или иначе съм вече в отпуск
Преди време, Станчо беше постнал един линк с една анкета, касаеща проекта "С колело в града" за изграждането на велоалеи в Русе. Понеже съм посочил точни координати за връзка с мен (предполагам, че и други колеги са направили така), но все пак, ако някой не е получил e-mail от организаторите Вело- Русе, ето какво са ми писали:
натоварен.
срещата.
Поздрави,
Ростислав,
Нека, ако има свободни по това време, да идем да разберем, за какво иде реч. Аз лично мисля да отида, така или иначе съм вече в отпуск
BikeLover написа:Здравейте всички,
натоварен.
срещата.
Поздрави,
Ростислав,
Всичко е много хубаво ама ми се струва, че срещата вече се е състояла....все пак днес сме 24.05.....
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
Датата на срещата е минала, добре поне че облеза днес на Ряхово не беше свършил и че имаше суха маса, където да седнем.
Малко снимки от приятната разходка днес:
Снимки
Малко снимки от приятната разходка днес:
Снимки
Последната промяна е направена от tonyfireman на Сря Май 28, 2014 5:09 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Ами така е, като не знам коя дата сме ...
... но пък ще отговоря на имейла и ще искам информация, какво се е случило на срещата.
PS:
Тони, само една ли е снимката? Не виждам другите.
... но пък ще отговоря на имейла и ще искам информация, какво се е случило на срещата.
PS:
BikeLover написа:Ами така е, като не знам коя дата сме ...
PS:
Линка с другите снимки е над последната емотикона в поста...
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
the_hunter_84 написа:
Линка с другите снимки е над последната емотикона в поста...
Дам, намерих ги, кой да се сети да сложи мишката на надписа <снимки> , че да види къде е линка
Мерси Ванка
Някой хвана ли го дъжда днес?
Да мене :Д ама някъде между Попово и Разград, а споко бях с автобус на екскурзия, не бях с байк. После като се прибрах в Русе също заваля, ама вече бях на сухо
А пък Коко и Миро ги е валяло от Букурещ до Русе до колкото разбрах
А пък Коко и Миро ги е валяло от Букурещ до Русе до колкото разбрах
венци- Брой мнения : 69
Местожителство : Русе
А ве мен ме нямаше в града и викам че пропускам каранията но като гледам никой никаде не е карал защо така....?
Много дъжд ... на мен не ми пречи да карам и в дъжд, ама вече ми омръзна да карам около Русе, сега през седмицата ще си извадя палномощно да мога да карам в Румъния
stancho80 написа:А ве мен ме нямаше в града и викам че пропускам каранията но като гледам никой никаде не е карал защо така....?
Караме бе Станчо, само че на "малки тайни групички"
Аз от 26-ти до 3-ти бях в отпуск. С Иво ходихме къде ли не, Тутракан, Цар Калоян, Комана, Букурещ и.т.н. Към нашите карания се включваха и други колеги, като Добри, Евгени, Венци... В Румъния се запознахме с едни колеги (и една колежка) от Букурещ, карахме заедно към България и после какъв дъжд ни опука в Русе-беше уникално яко... Аз самостоятелно ходих даже и до Сливен с байка, през "целият коджа балкан" 200км. в едната посока Тръгнах на 1-ви и се прибрах на 3-ти. На втори си починах там. Бях на гости на един френд, който не бях виждал 2 години. Ти къде си бил, че те е нямало в града?
Знаех си, че карате тайно
А за събота и неделя - к'во? Някоя средна дестинация?...? Някой ще ходи ли в неделя до Текето с днешните веломаниаци?
Нещо да се организираме поне едно Гюргево да врътнем, че не съм ходил там от миналата година. Или пък Нисово?
Между другото днес чистеха пътя за Николово - тревата около пътя и дърветата, които са надвеснали.
А за събота и неделя - к'во? Някоя средна дестинация?...? Някой ще ходи ли в неделя до Текето с днешните веломаниаци?
Нещо да се организираме поне едно Гюргево да врътнем, че не съм ходил там от миналата година. Или пък Нисово?
Между другото днес чистеха пътя за Николово - тревата около пътя и дърветата, които са надвеснали.
Прогизнахме с тези дъждове. Няма такова лято... И времето се сбозва винаги през уйкенда...
Новият вид бозайник. Има си и измислено име вече:
Линк
Линк
Кога ще пием по кафе в Джурджу?
Когато сте свободни казвайте, вече и аз мога да идвам Ама искам ако има навити, свободни по-добре до Комана
венци написа:Когато сте свободни казвайте, вече и аз мога да идвам Ама искам ако има навити, свободни по-добре до Комана
Ас вече съм отпуска, днеска си отивам на село за 2,3 дена и после съм навит само да има повечко мераклии,колко километра са до Комана? И за Сяново съм навит така че Иво и Антон да се стягат...! А за другата събота приказвахме да отидем и до Разград.
Днес направихме много приятно каране с Миро до Комана 125 км от вкъщи отиване и връщане. Навръщане километража показваше температура 43 градуса и имахме доста силен страничен източен вятър. Като наближихме Гюргево заваля дъжд и ни охлади до такава степен, че чак ни стана студено. Скрихме се в Кауфланд в Гюргево и влязох да купя питки и кренвирши, че не бяхме яли нищо цял ден. Тъкмо се нахранихме и пекна слънчице и тръгнахме за България и вече беше сухо. Буквално от табелата на България беше сухо.
Pozddravi i ot Romania ot men Kakvo stana, 6te hodite li do Razgrad dnes? Az utre se vra6tam v BG i ako ima naviti, mojem da napravim edno karane nanqkade, daite idei...
Ako mu trqbvam na nqkoi tiq dni, otgovarqm na drugiqt mi rumanski nomer na Cosmote RO, a toi e : +40765869416
PS:
Sorry za latinicata, nqmam kirilica tuk
Ako mu trqbvam na nqkoi tiq dni, otgovarqm na drugiqt mi rumanski nomer na Cosmote RO, a toi e : +40765869416
PS:
Sorry za latinicata, nqmam kirilica tuk
Следващата седмица се очертава да мога около 18 ч, а понякога и малко след 18 ч да имам време за кратки разходки до Щръклево. Така, че който има желание да пуска тема и хвръкваме. Ако е хубаво времето може 5 от 5 (понеделник-петък). А за събота и неделя - мислете (Гюргево, Комана и т.н.), аз съм фрии!
Страница 6 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 6 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите