Говорилня. Тук можем да си лафим!!!
+4
Dobromir
czx88
tonyfireman
stancho80
8 posters
Страница 2 от 7
Страница 2 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Говорилня. Тук можем да си лафим!!!
Събудете се малко. Ще свърши хубавото време.
tonyfireman- Брой мнения : 159
Като не организираш карания над 60км. (в едната посока) тъй ще е......tonyfireman написа:Събудете се малко. Ще свърши хубавото време.
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
карахте ли днес?
Да до Писанец и след това на връщане през Щръклево
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
Брейййй никой не смее да напише нещо из форума.....
.....мълчанието на агнетата....дет' вика оня Ханибал Лектър...
.....мълчанието на агнетата....дет' вика оня Ханибал Лектър...
the_hunter_84- Admin
Не е задължително да се пише само за каране...навъртяни километри...средна скорост и други подобни....все пак не сме профита, да си говорим само затова...(на Станчо му е простено... )
the_hunter_84- Admin
the_hunter_84- Admin
Той затова продава Спешълайза....
кофти е само, че вече ще трябва да чисти 3 вериги.....
кофти е само, че вече ще трябва да чисти 3 вериги.....
the_hunter_84- Admin
Момчета,
Има ли някакви специални изисквания или някакви особенни рестрикции към това, някой фен да се присъедини към групата Ви с приличен байк и да си "джуркаме" заедно, че ми писна от моите сингъл изпълнения, пък нещо не намирам навитаци за велокруизи, пък било то и на къси разтояния, например до Щръклево? Имам DRAG Hacker - не е нещо осбенно,но много си го харесвам
Има ли някакви специални изисквания или някакви особенни рестрикции към това, някой фен да се присъедини към групата Ви с приличен байк и да си "джуркаме" заедно, че ми писна от моите сингъл изпълнения, пък нещо не намирам навитаци за велокруизи, пък било то и на къси разтояния, например до Щръклево? Имам DRAG Hacker - не е нещо осбенно,но много си го харесвам
С каквото и да си на две колела, след като го задвижваш със собствена сила - заповядай. В другата тема си организираме каранията, напоследък все по-редки, но надявам се да не продължи така. Вярно пише шосейно колоездене на групата, но всеки има поне по един байк за града. Щом се справяш и с него - чети и се включвай. Може и да пишеш, че само едни и същи пишат там напоследък.BikeLover написа:Момчета,
Има специални изисквания и те са:"Колкото повече сме по добре",добре си дошъл и не се притеснявай че си със байк важното да ни е готино като излезем да караме макар че напоследак по рядко излизаме но това е защото всеки е ангажиран или е на работа но все пак излизаме,следи кога и на къде ще се излиза във тема "Русенска група по Шосейно Колоездене за разтоварване от ежедневието 2013 гBikeLover написа:Момчета,
можеш ако решиш да излезеш да покараш на някъде например до Текето или до Щръклево да пишеш и който е свободен ще дойде.
Последната промяна е направена от stancho80 на Сря Авг 28, 2013 3:29 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ХАХА...познай който го настнигна от заде какво ще му сеслучиthe_hunter_84 написа:Туй напримерно е на Станчо новото колело....
" />
Последната промяна е направена от stancho80 на Сря Авг 28, 2013 3:31 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
Супер.tonyfireman написа:
С каквото и да си на две колела, след като го задвижваш със собствена сила - заповядай. В другата тема си организираме каранията, напоследък все по-редки, но надявам се да не продължи така. Вярно пише шосейно колоездене на групата, но всеки има поне по един байк за града. Щом се справяш и с него - чети и се включвай. Може и да пишеш, че само едни и същи пишат там напоследък.
Радвам се, че ще намеря най-накрая съмишлници, че напоследък все по-странно реагират познати и колеги, като им кажа какви километри изминавам с байка и какъв кеф е това...
Както е казал Мечо пух "Колкото повече, толкова повече"stancho80 написа:
Има специални изисквания и те са:"Колкото повече сме по добре",добре си дошъл
Да обезателно ще следя темата, стига да имам възможност (че и аз бачкам с едно шантаво работно време) задължително ще се включа.stancho80 написа:
следи кога и на къде ще се излиза във тема "Русенска група по Шосейно Колоездене за разтоварване от ежедневието 2013 г
а днес 31.08.13 г. едно Гюргево? Ако бабата си е в къщи де
Приятна разходка стана днес - парка и кея, някои и до Текето.
С по бира. Доволен съм. В другата тема пише кой, кога и къде. Стягайте се и да разпускаме, че сезона свършва (топлия де)
С по бира. Доволен съм. В другата тема пише кой, кога и къде. Стягайте се и да разпускаме, че сезона свършва (топлия де)
Да много готино се получи днеска,въпреки че писах "без бира аз съм трезвенник" мойте шматки неме оставиха на сухоtonyfireman написа:Приятна разходка стана днес - парка и кея, някои и до Текето.
Бреййййй малко се позахлади и всички качиха колелетата на таваните...
Никой нищо не пише....да вземем да го закриваме тоя форум...
the_hunter_84- Admin
ами с оглед температурите навън - време е. А и никой не пише...
Няма такива работи!!! Моето "Хакерче" седи върху два вестника в хола и с нетърпение очаква уикендаthe_hunter_84 написа:Бреййййй малко се позахлади и всички качиха колелетата на таваните...
Мисля да направим едно Ряхово, времето за събота и неделя го дават хубаво. Така че ако има "навитаци" да пишат в другата тема (ако няма аз пак ще напомня там тези дни )tonyfireman написа:ами с оглед температурите навън - време е. А и никой не пише...
И докато чакаме уикенда... ви давам този линк:
http://www.vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%B0+%D0%BD%D0%B0+%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F+%D1%81+%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BB%D0%BE+2013
Това е Обиколката на България на Пламен Петков за 2013г. в 10 части, като в края на трета и началото на четвърта е засегната темата Русе, не и без участието на някои наши познайници (най-вече Иво). Десетте клипчета са с времетраене по около 35 минути, аз стигнах до част 4. В следващите дни ще изгледам и другите части.
Приятно гледане на всички.... и не забравяте за уикенда и предложението ми
Още някой да си е продал колелото...?
Станчо, дърпай му шалтера на форума, че да не пълни сървърите
Станчо, дърпай му шалтера на форума, че да не пълни сървърите
Някой ако има актуална информация за Вальо - да сподели.
Нямам му номера, а и е късно да се звъни сега. Но ако има нужда от нещо - да се опитаме да помогнем. Пишете!
Нямам му номера, а и е късно да се звъни сега. Но ако има нужда от нещо - да се опитаме да помогнем. Пишете!
На 10.10.2013 г. около 17:10 часа в гр. Русе, на кръстовище в кв. “Дружба-3”, лек автомобил “Рено”, управляван от М.Х. на 46 години при извършване на ляв завой не пропуска насрещно движещото се ППС - велосипед управляван от В.В. на 33 години и се сблъскват. В резултат на това е пострадал велосипедиста с фрактури на ходилата на двата крака и е настанен за лечение в МБАЛ. Причините за ПТП-то са неспазване на предимство.
czx88- Брой мнения : 40
Местожителство : Русе
Ако някой има номера на Валйо да пише
czx88- Брой мнения : 40
Местожителство : Русе
Днес бях при Вальо ... както винаги беше с добро настроение.. живот и здраве Понеделник би трябвало да го изпишат,че май Събота и Неделя не изписват.Предполагам може винаги да се ходи при него..на 3-тия етаж е 5-та стая ,мисля че го водят Неврохирургия
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
Вече си е в тях,има нужда само от патерици!!Dobromir написа:Днес бях при Вальо ... както винаги беше с добро настроение.. живот и здраве Понеделник би трябвало да го изпишат,че май Събота и Неделя не изписват.Предполагам може винаги да се ходи при него..на 3-тия етаж е 5-та стая ,мисля че го водят Неврохирургия
Страница 2 от 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Страница 2 от 7
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите