Да се похвалим!
+3
stancho80
Dobromir
the_hunter_84
7 posters
Страница 1 от 1
Да се похвалим!
В тази тема всеки може да се похвали с нова придобивка!
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
Re: Да се похвалим!
Да започна аз.
Новата ми придобивка е това ново-новеничко хибридче DRAG BLADE, на което от доста време се точа.
Сега трябва само да намеря време да го пробвам....
Новата ми придобивка е това ново-новеничко хибридче DRAG BLADE, на което от доста време се точа.
Сега трябва само да намеря време да го пробвам....
the_hunter_84- Admin
Честито и много безаварийни километри!
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
Dobromir написа:Честито и много безаварийни километри!
Ти какво чакаш че несе похвлиш и ти а
Честито и от мен Ванка! Много километри и незабравими емоции ти пожелавам да прекараш с него
Благодаря колеги.
the_hunter_84- Admin
Честито и от мен Ванка!Много незабравими моменти с него и нас разбира се
czx88- Брой мнения : 40
Местожителство : Русе
Честито аз се чудя кой го е купил байка от димито :Д гледам 2-3 дена стоя там подпрян
венци- Брой мнения : 69
Местожителство : Русе
А честито - най-накрая. Вече се притеснихме, ще има ли Станчо ново колело или тоя сезон ще кара с 25 килограмовият байк ....... и сега извън шегата......
Много приятни мигове и позитивни неописуеми изживявания, както и много километри ти пожелавам да направиш с това колело.
PS:
Станчо и най-добрият 3D телевизор никога няма да ти покаже гледките, които можеш да видиш, карайки колелото. За релакса и изживяването - няма да говоря те изобщо не са познати на телевизора
Много приятни мигове и позитивни неописуеми изживявания, както и много километри ти пожелавам да направиш с това колело.
PS:
Станчо и най-добрият 3D телевизор никога няма да ти покаже гледките, които можеш да видиш, карайки колелото. За релакса и изживяването - няма да говоря те изобщо не са познати на телевизора
Еееее крайно време беше....браво, браво...много километри да му навъртиш през тоя, че и през следващите сезони.
the_hunter_84- Admin
BikeLover написа:А честито - най-накрая. Вече се притеснихме, ще има ли Станчо ново колело или тоя сезон ще кара с 25 килограмовият байк ....... и сега извън шегата......
PS:
Миро ти оби рибата със тоя коментар и пожелание,адски си прав и дано тая година ни е още по готина от предната и пълна със емоции
Честита пролет на всички!!!
Еййй пък ти Станчо, чак пък да съм убил рибата... Иначе, нямаш ли идея да го разтъпчеш малко това колело, да речем в събота? Тони е писал в другата тема. Давайте идеи там за маршрути, че аз с това коляно не съм за много дълъг път. Не, че не карах с него три дни поред Русе - Щръклево. И утре бих излязал, но съм нощна. Иначе идеята на Тони за следобедно съботно каране ме изтегля на макс. Навит съм, като свинска опашка Ще е хубаво да се видим всички в началото на сезона.
Еййй пък ти Станчо, чак пък да съм убил рибата... Иначе, нямаш ли идея да го разтъпчеш малко това колело, да речем в събота? Тони е писал в другата тема. Давайте идеи там за маршрути, че аз с това коляно не съм за много дълъг път. Не, че не карах с него три дни поред Русе - Щръклево. И утре бих излязал, но съм нощна. Иначе идеята на Тони за следобедно съботно каране ме изтегля на макс. Навит съм, като свинска опашка Ще е хубаво да се видим всички в началото на сезона.
[quote="BikeLover"]Честита пролет на всички!!!
Еййй пък ти Станчо, чак пък да съм убил рибата... Иначе, нямаш ли идея да го разтъпчеш малко това колело, да речем в събота? Тони е писал в другата тема. Давайте идеи там за маршрути, че аз с това коляно не съм за много дълъг път. Не, че не карах с него три дни поред Русе - Щръклево. И утре бих излязал, но съм нощна. Иначе идеята на Тони за следобедно съботно каране ме изтегля на макс. Навит съм, като свинска опашка Ще е хубаво да се видим всички в началото на сезона.[/quo
Иас съм навит бе Миро за събота но тая вечер му сложих нови капли и утре трябва да взема една гума и за събота съм готов за една кратка разхотка стига слет пробата да не даде дефект ...
Еййй пък ти Станчо, чак пък да съм убил рибата... Иначе, нямаш ли идея да го разтъпчеш малко това колело, да речем в събота? Тони е писал в другата тема. Давайте идеи там за маршрути, че аз с това коляно не съм за много дълъг път. Не, че не карах с него три дни поред Русе - Щръклево. И утре бих излязал, но съм нощна. Иначе идеята на Тони за следобедно съботно каране ме изтегля на макс. Навит съм, като свинска опашка Ще е хубаво да се видим всички в началото на сезона.[/quo
Иас съм навит бе Миро за събота но тая вечер му сложих нови капли и утре трябва да взема една гума и за събота съм готов за една кратка разхотка стига слет пробата да не даде дефект ...
Новия ми Cro-Moli проект - хибрида днес се обу с новите си обувки Rubena V58 Cobra 35-622 (700-35C) с максимално налягане 560 кРа. Чакахме ги 2 седмици да ги доставят с тия празнични дни... С нови бандажни ленти Кенда и нови вътрешни гуми с моторен вентил. Сменихме и предните и задните калодки, за да спира добре.
Очаквам оферти да покараме, за да се разтъпчат малко и да започна да ги помпя на 5 бара
Очаквам оферти да покараме, за да се разтъпчат малко и да започна да ги помпя на 5 бара
tonyfireman- Брой мнения : 159
... то моето, не че е за хвалба, но все още срещам колеги, които не са чули...
Та преди 3 седмици ми се случи това:
http://www.ruseinfo.net/news_131072.html
Сега се възтановявам. Имам спукано ребро, но днес мисля да се пробвам да покарам до Нисово или Червен, ако не ме боли де...
Та преди 3 седмици ми се случи това:
http://www.ruseinfo.net/news_131072.html
Сега се възтановявам. Имам спукано ребро, но днес мисля да се пробвам да покарам до Нисово или Червен, ако не ме боли де...
Вижте на какво попаднах тук :
Пуснах линка и в сайта на Нова телевизия, в рубриката "моята новина" Тази сутрин (13.04.2015) мина в сутешният блок "Здравей България". Казаха, че са получени над сто сигнала за тази новина и утре (14.04.2015) ще има продължение, пак в сутрешният блок. Издирили са някои от колоездачите и са ги поканили да гостуват така, че утре, ако имате възможност-гледайте продължението по темата, аз ще се опитам да го запиша даже.
Пуснах линка и в сайта на Нова телевизия, в рубриката "моята новина" Тази сутрин (13.04.2015) мина в сутешният блок "Здравей България". Казаха, че са получени над сто сигнала за тази новина и утре (14.04.2015) ще има продължение, пак в сутрешният блок. Издирили са някои от колоездачите и са ги поканили да гостуват така, че утре, ако имате възможност-гледайте продължението по темата, аз ще се опитам да го запиша даже.
То хубаво но сме на работа и няма да може да го гледаме,хубаво е да има поне 2 ма в групата със камери че като стане такова нещо да се документира доколкото може.
Айде и ние двамата с Венци да се похвалим....
http://www.kiss13.net/video/40-news/4216-neokastreni-hrasti.html
http://www.kiss13.net/video/40-news/4216-neokastreni-hrasti.html
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите