Русенска група по Шосейно Колоездене за разтоварване от ежедневието!
+12
BikeLover
aegenov
madster144
венци
bronc
Петър
ella1bg
ivo5263
Dobromir
czx88
the_hunter_84
stancho80
16 posters
Страница 7 от 17
Страница 7 от 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Русенска група по Шосейно Колоездене за разтоварване от ежедневието!
13:00 ч среща на Вазата в парка. Посока Гюргево за разходка и който иска по кафе.
Носете си лични карти.
Който желае може да си обмени румънки RON преди това. 10 леи са около 4,60 лева.
Носете си лични карти.
Който желае може да си обмени румънки RON преди това. 10 леи са около 4,60 лева.
tonyfireman- Брой мнения : 159
За утре,като станем ще решим кой е свободен и на къде да покараме ако времето даде,може да гласувате като дадете глас със + още сега за утре за да се преброим и да знаем кой е на линия!!
Теке, парк с кей, Щръклево, Гюргево и т.н. - мислете днес къде ще се кара и не се чудете - да ползваме хубавото време.
+ от мен.
+ от мен.
Хайде ве,всега неделя ако не сте свободни за едно каране кога.Ей това ме кара наистина да си продам колелото,за какво ми е след като няма със кого да го карам...
Отивам да покарам към Нисово "сам"ако има някой който му се кара въпреки че невярвам може да ме пресрещне..
Отивам да покарам към Нисово "сам"ако има някой който му се кара въпреки че невярвам може да ме пресрещне..
Последната промяна е направена от stancho80 на Нед Сеп 01, 2013 7:25 am; мнението е било променяно общо 1 път
Тъкмо седнах на масата. Пия една ракия със супата и идвам към вас. Парка, кея да видим какво са изчистили и центъра. Бира къде ще пием ще решим в движение.stancho80 написа:Хайде ве,всега неделя ако не сте свободни за едно каране кога.Ей това ме кара наистина да си продам колелото,за какво ми е след като няма със кого да го карам...
Без бира,аз съм трезвенникtonyfireman написа:Тъкмо седнах на масата. Пия една ракия със супата и идвам към вас. Парка, кея да видим какво са изчистили и центъра. Бира къде ще пием ще решим в движение.stancho80 написа:Хайде ве,всега неделя ако не сте свободни за едно каране кога.Ей това ме кара наистина да си продам колелото,за какво ми е след като няма със кого да го карам...
Тая вечер никой ли няма да кара? Едно бързо теке?
aegenov- Брой мнения : 5
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
Браво колега, поздравявам те и за избора на музиката към клипа.
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
Браво,трябва да се съберем незнайно кога и да покараме до Опака само че някои ще кажат ако има хубава кръчма само тогава Ама ще ти се карам..като решиш да правиш такова каране пиши тука може някой да е свободен и да дойде със теп
И другия път като ще ходиш - пиши един ден по-рано, че си пусна ден отпуск. Не съм от специалистите, но ще се включа ако мога Кръчма все ще намерим
Ходенето ми до Опака, стана, защото имам един колега там, който все ме канеше на гости, а аз цяло лято му "бягам по тъча", накрая му обещах, че ще дойда с байка и отидох. Естествено ходенето ми беше с преспиване - на следващият ден се върнах, но ако реша да ходя пак натам, обезателно ще пиша тук, за да тръгнем в пакет
На въпроса за кръчмичките и феновете им (в това число се включвам и аз) - да има една там на центъра, носи странното име Механа "Фъц" . За жалост - не можах да я посетя- само я видях от улицата. Намира се в центъра на партерненият етаж на една висока кооперация. Разполага с една градина засята с райграс и цветя. Масите са разположени в райграса, принципно това видях от голямата порта която свързва кръчмичката с улицата. Моят човек, каза, че не било скъпо там, но за жалост не ни пуснаха, защото в този ден имаше някаква сватба и не пускаха външни лица. Така, че ако някой се мотивира да измине 65 км, заради кръчмата - гарантирано - има такава и там.
За финал искам да кажа, че можеби, както мнозина от вас знаят, пътя до Нисово е реновиран, от там до Кацелово - бива, а след Кацелово, като "нагазиш" в търговищка област - пътя е отврат. Дупки, по-големи от кратерите на луната и по-дълбоки от Марианските падини. Не знам до колко е добре това за шосейките, но за планински бегачи става. Добрата новина е, че в момента има амбиции път Е 202 от ДЗС-Русе до Попово да бъде изцяло ремонтиран, което мигновенно означава, че ако това се сбъдне, ще караме до Попово, така, както караме до Нисово сега - дай Боже, макар, че в тази държавица ме съмнява да се случи това. Докато карах към Опака, видях служители от пътното да мерят нещо, точно така, както същите миналата година мереха по щръклевският път. Можеби напролет и да почнат ремонта - казва ли ти някой...
На въпроса за кръчмичките и феновете им (в това число се включвам и аз) - да има една там на центъра, носи странното име Механа "Фъц" . За жалост - не можах да я посетя- само я видях от улицата. Намира се в центъра на партерненият етаж на една висока кооперация. Разполага с една градина засята с райграс и цветя. Масите са разположени в райграса, принципно това видях от голямата порта която свързва кръчмичката с улицата. Моят човек, каза, че не било скъпо там, но за жалост не ни пуснаха, защото в този ден имаше някаква сватба и не пускаха външни лица. Така, че ако някой се мотивира да измине 65 км, заради кръчмата - гарантирано - има такава и там.
За финал искам да кажа, че можеби, както мнозина от вас знаят, пътя до Нисово е реновиран, от там до Кацелово - бива, а след Кацелово, като "нагазиш" в търговищка област - пътя е отврат. Дупки, по-големи от кратерите на луната и по-дълбоки от Марианските падини. Не знам до колко е добре това за шосейките, но за планински бегачи става. Добрата новина е, че в момента има амбиции път Е 202 от ДЗС-Русе до Попово да бъде изцяло ремонтиран, което мигновенно означава, че ако това се сбъдне, ще караме до Попово, така, както караме до Нисово сега - дай Боже, макар, че в тази държавица ме съмнява да се случи това. Докато карах към Опака, видях служители от пътното да мерят нещо, точно така, както същите миналата година мереха по щръклевският път. Можеби напролет и да почнат ремонта - казва ли ти някой...
Какво ще кажете днес за едно Теке??? Дайте предложение за час за тръгване.
Добра оферта,ас щях да предложа даже да отидем до Румъния но за съжаление ще си ходя на село да пера черги на чушмътаBikeLover написа:Какво ще кажете днес за едно Теке??? Дайте предложение за час за тръгване.
Но ако има някои други свободни се уговорвте и излесте че хубавото време става дифицит....
Ако има желаещи да покараме до Щръллево днес 06.09 петък да заповядат на ОМВ Дружба 13.30ч.
ivo5263- Брой мнения : 25
Ivo5263 аз към 11 часа ходих до там, но бих излязъл пак. Ако още не си тръгнал (понеже виждам, че сега е 2:35, а никой не е писал) ще дойда с теб към 15 часа, можем да се срещнем на OMV Дружба. Пиши, ако вече не си тръгнал де...
Днес 06.09 в 17:00ч. среща на Олимпа "Киното" посока Текето...който е свободен да заповяда
Dobromir- Брой мнения : 49
Местожителство : Ruse
За утре 07.09ч Събота нещо да организираме за10ч.например.Дайте преложения.колега bikelover с теб днес не се ли разминахме малко след 15ч.близо до Джъмбо на Варненския път.Ние бяхме трима и се прибирахме към Русе.
Ами май да. Разминах се с една тройка велосипедисти някъде там малко след разклона за Кубрат, малко преди това по баира към Русофилите се разминах с още един самотен колега и към ДЗС-то пак срещнах още един. Така, че май сме се разминали
Последно утре 07.09. ще се ходи посока Иваново а може и по нататък евентуално до Две могили.Тръгваме от ОМВ до централна ЖП гара в 10ч.Който е свободен и има желание да заповяда.
За утре ще се включиш ли?
Събота 7-ми в 12:30 се събираме с няколко колеги и ще караме към Нисово. Малко късно пиша, за което се извинявам.
aegenov- Брой мнения : 5
Утре да направим някое каране ?? някой да предложи нещо само да не е Румания моля
венци- Брой мнения : 69
Местожителство : Русе
Страница 7 от 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Страница 7 от 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите