Русенска група по Шосейно Колоездене за разтоварване от ежедневието!
+12
BikeLover
aegenov
madster144
венци
bronc
Петър
ella1bg
ivo5263
Dobromir
czx88
the_hunter_84
stancho80
16 posters
Страница 9 от 17
Страница 9 от 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Re: Русенска група по Шосейно Колоездене за разтоварване от ежедневието!
Къде и кога ще се чакаме утре ако ще ходим?
венци- Брой мнения : 69
Местожителство : Русе
Имате ли нещо против, да се чакаме на бензиностанцията на Петрол горе на Русофилите? На мен ще ми е по-удобно да изляза по бул. Гоце Делчев (старото разградско) , но за шосейките няма да е гот да се друскат по паветата.
Аз съм пас за утре...излезе една задачка
the_hunter_84- Admin
- Брой мнения : 114
Местожителство : РУСЕ
Аз още съм "ЗА" идеята. Хайде, ако има и други желаещи да пишат има още няколко часа до утреthe_hunter_84 написа:Аз съм пас за утре...излезе една задачка
Днес видях един колоездач с байк към 12:05-10 близо до Щръклево.Да не си ти Байкловър?
Петър- Брой мнения : 10
Днес излизах да карам и пак ходих до Щръклево, не знам обаче в колко часа е било, но някъде там, между 11 и 12:30 беше. Аз обаче теб те видях вчера (23.09.2013) към 18:30-45 с още едно момче, отивахте към Щр. а аз се връщах от Нисово към Русе. Срещнахме се на около 3-4 км от Щръклево. Стори ми се, че съм те срещал по снимките на групата, но не бях убеден. После, като се прибрах, проверих в темата "Да се запознаем" и видях, че си бил наистина ти Другото момче от вчера с което беше, обаче май не съм го срещал по фотосите (или просто не съм обърнал достатъчно внимание - все пак вятъра духаше силно, което всъщност много ме изкефи и затова излизах да карам и вчера и днес )Петър написа:Днес видях един колоездач с байк към 12:05-10 близо до Щръклево.Да не си ти Байкловър?
Казвам се Петър,приятно ми е!Дай един телефон или пиши,когато тръгваш или мислиш да караш, за да имам едно на ум дали мога да дойда,да караме заедно.А може и скайп,че там също ще е удобно. Другото момче също го има на снимките казва се Евгени с един Драг бял със сини надписи.BikeLover написа:Днес излизах да карам и пак ходих до Щръклево, не знам обаче в колко часа е било, но някъде там, между 11 и 12:30 беше. Аз обаче теб те видях вчера (23.09.2013) към 18:30-45 с още едно момче, отивахте към Щр. а аз се връщах от Нисово към Русе. Срещнахме се на около 3-4 км от Щръклево. Стори ми се, че съм те срещал по снимките на групата, но не бях убеден. После, като се прибрах, проверих в темата "Да се запознаем" и видях, че си бил наистина ти Другото момче от вчера с което беше, обаче май не съм го срещал по фотосите (или просто не съм обърнал достатъчно внимание - все пак вятъра духаше силно, което всъщност много ме изкефи и затова излизах да карам и вчера и днес )Петър написа:Днес видях един колоездач с байк към 12:05-10 близо до Щръклево.Да не си ти Байкловър?
Петър- Брой мнения : 10
Има ли навити за утре 28 септември за направим едно каране до Шумен
ще тръгнем към 8:30 - 9:00 като престигнем там ще разгледаме горе крепостта и от там към Хитрино още 20-тина км за да хванем влака към Русе, който е 6,10 лв. и тръгва 18:24 или 19:31 зависи колко време; ще имаме общо е около 135 км преходът (ще имаме попътен вятър).
https://maps.google.bg/maps?saddr=%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B5&daddr=%D0%A8%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD&hl=bg&ie=UTF8&ll=43.457903,26.559448&spn=0.585143,1.234589&sll=43.800093,25.997086&sspn=0.145456,0.308647&geocode=FbPgnAIdVzSMASmFo-J_tGCuQDECaCgWUtsnvg%3BFUhElAIdQQObASlrxpXzZ4qlQDEb5s4PU1naTg&oq=%D1%88%D1%83&t=h&mra=ls&z=10
ще тръгнем към 8:30 - 9:00 като престигнем там ще разгледаме горе крепостта и от там към Хитрино още 20-тина км за да хванем влака към Русе, който е 6,10 лв. и тръгва 18:24 или 19:31 зависи колко време; ще имаме общо е около 135 км преходът (ще имаме попътен вятър).
https://maps.google.bg/maps?saddr=%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B5&daddr=%D0%A8%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%BD&hl=bg&ie=UTF8&ll=43.457903,26.559448&spn=0.585143,1.234589&sll=43.800093,25.997086&sspn=0.145456,0.308647&geocode=FbPgnAIdVzSMASmFo-J_tGCuQDECaCgWUtsnvg%3BFUhElAIdQQObASlrxpXzZ4qlQDEb5s4PU1naTg&oq=%D1%88%D1%83&t=h&mra=ls&z=10
Ако не бях ангажиран утре бих се включил. Супер ти е идеята.
Весело и безаварийно каране.
п.с. продадоха си колелетата и се облизват сега, четейки темата
Весело и безаварийно каране.
п.с. продадоха си колелетата и се облизват сега, четейки темата
tonyfireman- Брой мнения : 159
Да добър маршрут Венци,но ние сме ангажирани и съм по сколонен на едно Текенце в Неделя макар че времето май няма да позволи.....
Ако е над 15 градуса и не вали, аз идвам. Станчо, пиши утре (след като видим как ще е времето) за място и час на срещата.stancho80 написа:... по сколонен на едно Текенце в Неделя макар че времето май няма да позволи.....
Ок утре ако ще излизаме ще се разберем тука, а ако има и други мераклии да пошат..
Точно така, няма да се плашите от студеното. Като караш не е толкова студено. Аз днес излизах да карам по тениска и си мислех, че ще пукна от студ, но напротив беше яко. Важното е да не духа студен вятър и да не вали.stancho80 написа:Ок утре ако ще излизаме ще се разберем тука, а ако има и други мераклии да пишат..
Знам от опит то е готино докато не спукаш гума но си е супер времето за едно лекинко каране само че като гледам и да се оправи времето май няма да има кандидати.BikeLover написа:Точно така, няма да се плашите от студеното. Като караш не е толкова студено. Аз днес излизах да карам по тениска и си мислех, че ще пукна от студ, но напротив беше яко. Важното е да не духа студен вятър и да не вали.stancho80 написа:Ок утре ако ще излизаме ще се разберем тука, а ако има и други мераклии да пишат..
Лоши новини.
Преди малко по една румънска телевизия казаха, че обявяват оранжев код за южна Румъния, защото се очакват проливни дъждове от 30 до 60 литра на кв.м, както и силен вятър. В оранжево е и зоната на Гюргево, което автоматично означава, че и тук ще завали същият дъжд...
Преди малко по една румънска телевизия казаха, че обявяват оранжев код за южна Румъния, защото се очакват проливни дъждове от 30 до 60 литра на кв.м, както и силен вятър. В оранжево е и зоната на Гюргево, което автоматично означава, че и тук ще завали същият дъжд...
Еми затова в момента тегля филми и си пускам оная песничка "пълен айляк" Днеска така ще бъдеBikeLover написа:Лоши новини.
утре (06.10.2013) с Bikelover (Миро) ще направим едно каране до Червен през Щръклево-Нисово-Червен-Иваново-Красен-Русе. Който иска може да заповяда 11:15-11:20 на ОМВ- Дружба-3
Сериозен маршрут за това време,ако сте го карали ще ви призная , а ас си мислех нещо като Текенце но не посмях да пиша като видях кво сте плануваливенци написа:утре (06.10.2013) с Bikelover (Миро) ще направим едно каране до Червен през Щръклево-Нисово-Червен-Иваново-Красен-Русе. Който иска може да заповяда 11:15-11:20 на ОМВ- Дружба-3
85,260 км за 4:07:48 преди 30 мин се прибрах
Да знам пътя и колко километра са,ама ти сам ли кара Миро нр дойде ли?венци написа:85,260 км за 4:07:48 преди 30 мин се прибрах
Дойдох разбира се, как няма да дойда - аз предложих този маршрут даже Беше определено яко. Бяхме 4-ма:stancho80 написа:Да знам пътя и колко километра са,ама ти сам ли кара Миро нр дойде ли?
аз (BikeLover), Евгени (madster144), Петър и Венци.
Станчо, ти защо не се присъедини, след, като си имал намерения да караш днес и си видял идеите ни?
tonyfireman- Брой мнения : 159
Браво на вас,и как беше мен много не ми се рискуваше да го пробвам тоя маршрут със байка несъм толкова смел за това въпреки че вие със Венци сте съС байкове де.. Ама тоя наш Евгени той бил жив....BikeLover написа:Дойдох разбира се, как няма да дойда - аз предложих този маршрут даже Беше определено яко. Бяхме 4-ма:stancho80 написа:Да знам пътя и колко километра са,ама ти сам ли кара Миро нр дойде ли?
аз (BikeLover), Евгени (madster144), Петър и Венци.
Станчо, ти защо не се присъедини, след, като си имал намерения да караш днес и си видял идеите ни?
Страница 9 от 17 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17
Страница 9 от 17
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите